SVI PRIMETILI! ORLANDO BLUM SE NA INSTAGRAMU POHVALIO NOVOM TETOVAŽOM! HILJADE LJUDI UOČILO GREŠKU ODMAH! OVO NIJE MOGUĆE!

Podelite članak

Na ruci je istetovirao podatke svog sina, ali je majstor za tetovaže pogrešio u jednoj bitnoj stvari

Najnovija objava Orlanda Bluma (43) na Instagramu privukla je veliku pažnju njegovih pratilaca. Zvezda “Pirata s Kariba” pohvalila se na ovoj društvenoj mreži novom tetovažom, ali mu je jedan od pratilaca ubrzo ukazao na to da njegov tatu ima grešku, pišu Fox News.

Резултат слика за orlando bloom

U okviru posta za koji je dobio 180.000 lajkova glumac je pitao svoje pratioce mogu li da pogode kome je posvećena tetovaža, a kada se jedan o njih udubio u linije na njegovoj podlaktici, otkrio je grešku.

Naime, on je imao nameru da istetovira ime svog sina Flina Morzeovom azbukom, ali mu taj poduhvat nije uspeo.

– Ako je ovde trebalo da piše Flin, onda tetovaža ima grešku – napisao je njegov obožavalac u komentaru ispod fotografije

Ispostavilo se da na Blumovoj ruci piše „Frynn“ umesto „Flynn“, pošto jedna tačka nedostaje, pa je zapravo napisano R umesto L

View this post on Instagram

new #tattoo can you guess who?

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

Fotografiju sa Orlandom Blumom objavio je i majstor koji je radio ovu tetovažu, a u okviru objave objasnio je da su svesni da nedostaje jedna tačka i da će ta greška biti ispravljena.

View this post on Instagram

former Legolas and the hungarian tattooed Frodo 😩😅

A post shared by BB (@balazsbercsenyi) on

Blum je Flina dobio iz braka sa bivšom suprugom Mirandom Ker, a u tetovaži je istaknuto i da je rođen 6. januara 2011. u 9:03.

Facebook Comments

Kategorije