TEA TAIROVIĆ I FASHION TREND POLICIJA NA TERENU! MODA ZBOG OVE EKIPE JE DOBILA SASVIM NOVO ZNAČENJE A EVO KOJE POZNATE LIČNOSTI SU SE NAŠLE NA LINIJI “VATRE”! (FOTO) (VIDEO)

Podelite članak

Dragi čitaoci portala Dnevni Trend magazin da li ste spremni da čujete i pročitate žustre komentare i ocene našeg Fashion sudije Damira i njegovog ovonedeljnog gosta, a to je ovu nedelje bila lepa i mlada srpska pevačica Tea Tairović.

Ni ovu nedelju nemojte propusiti žustre komentare i dobronamerne prozivke. Na samom početku ćemo Vam predstaviti našu Teu a onda idemo u kontra napad.

Tea Tairović je srpska pop-folk pevačica koja je popularnost stekla tokom muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“. Rođena je 26. aprila 1996. godine u Novom Sadu. Živi na relaciji Novi Sad – Beograd. Od četvrte godine se profesionalno bavi plesom, a prvu pesmu pod nazivom „Da si moj“ snimila je 2014. godine. Šira javnost ju je upoznala tokom 2015. i 2016. godine kada je bila jedna od učesnica  takmičenja „Zvezde Granda“. Ušla je u finale 10. sezone, a nakon toga snimila je još nekoliko singlova. Poznata je po pesmama „Karakterna osobina“, „Meni odgovara“, „Igračica“, „Nevolja“, „I u dobru i u zlu“, te duetima sa Šabanom Šaulićem, Rimskim, Menilom Velioskim, Ivanom Krunić i Di džej Šonetom (DJ Shone). Zbog atraktivnog izgleda pojedini mediji su je prozvali naslednicom Sandre Afrike. Ćerka je Božice Bobe Malević i Zorana Tairovića. Njena majka je voditeljka, menadžer u medijima i profesorla poreklom iz Crne Gore. Otac Zoran je multimedijani umetnik i bivši savetnik potpredsednice Vlade Srbije zadužen za koordinaciju romskih pitanja.

NE ZABORAVITE DA PRATITE FASHION TREND POLICIJU I PUTEM ZVANIČNOG INSTAGRAM PROFILA! 

Da ne bismo pisali samo o Tei, krećemo i sa komentarima i ocenama naših današnjih izabranika sa Balkanske javne scene.

Tihomir Tepić

Kaže nam Tea, prvi moj nastup je bio u emisiji kod Tihomira Tepića i ja sada moram da kažem da je ono što sam primetila i upamtila je njegova ŽUTA košulja koja nikako nije uskladjena sa ničim što je imao na sebi. Tihomir je dovoljno atraktivan muškarac da ne mora da obuče nešto tako extremno da bi bio primećen Zato Tihomire i neka obična bela majica uz sakoi farmerke sigurno dobro prolazi.

Sloba Vasić

Sloba je moj kolega iz Granda i ne smem da budem mnogo bezobrazna kaže nam Tea a nikad i nisam, Slobo je mlad momak i ono šta mu najviše zameram je zaista VIŠAK kilograma , pod hitno moj savet je SLOBO TERETANA pod HITNO jer šta god obučes i koliko god to bilo skupo sa viškom kilograma ne izgleda lepo.

FASHION TREND POLICE NIKADA NE SPAVA! NE ZABORAVITE DA NAS PRATITE

Saša Kapor

A ko je to? Ha ha ha malo se šalim kaže Tea, taj dečko mi je totalno nezanimljiv i ne pratim njegov rad niti izgled i stajling s toga ne mogu nesto posebno ni da dodam osim to da se oženio i da bi mogao svoj stajling malo da uozbilji.

Goran Čomor

Goran itekako vodi računa sta će obući ili neće obući i sve što on obuče pa čak i one njegove šarene košuljice njemu baš dobro stoje jer on to zna da iznese. Ja ću da se složim sa Teom i dodam otkad znam za sebe Goran ima taj neki svoj stil odela , košuljice i on sa svojim šarmom osvaja publiku da ponekad i neki promašaj može da mu se oprosti.

Savo Perović

 

Savo je moj drug, i on meni neće nista zameriti. Otkad je izašao iz zadruge on je sigurno i popravio svoj stajling ali opet tu je stalno neko šarenilo ne znam šta je sa muškarcima ali Savo je zgodan i lep momak i njemu sve dobro stoji..

Nakon muškaraca naravno moramo se dotaći i pripadnica lepšeg pola , drage dame čuvajte se našeg sudije i kometare pevačice Tairović.

Prva dama koju ćemo komentarisati je aktuelna predsednica Vlade Srbije

Ana Brnabić

Meni se stajling Ane Brnabić, ova muška odela njoj dobro stoje i to je ona ja nju ne mogu drugačije ni da zamislim kaže nam Tea , i njeni stavovi su na mestu i živimo u 21 veku i njeni stavovi o LGBT populaciji mi se svidjaju.

View this post on Instagram

život je nekad siv nekad žut ☺️🙏🏼🌍

A post shared by Tea Tairović (@tea_tairovic) on

Katarina Obradović

Joj, Kaća mene uvek lepo ugosti i nahvali, ali MORAM da kažem da njen stajling zna da ide iz krajnosti u krajnost i nekada ima zaista mnogo dobre kombinacije, ali nekada kao na ovoj haljini sada se mnogo zatvori. Kaća jos si mlada bit će vremena da se skrivaš imaš lepo telo. Ja ću da dodam a Bogami i noge tako da ne treba još da se zatvaraš samo napred jer imaš šta da pokažeš.

Suzana Popović

Suzana Popović umjetničko Jovanović je žena tvog direktora i baš me zanima kakav će komentar biti pitao je Jelić mladu Teu. A ona nam na to kaže ne zato što je žena  mog direktora nego je Suzana neko ko dobro izgeda i neko ko se uvek lepo obuče…Mada ja kao fashion jorunalist i modni kritičar se s tim ne bi složio ja bi dodao Suzana je ponekad znala i da promaši al totalno svoj stajling a valjda je mislila da joj to može proći jer je ona ipak žena Saše Popovića ….

Prijatelj rubrike @barcosmetics Novi Sad

Nikolina Kovač

Iako se udala i rodila dete , Nikolina veoma dobro održava svoju liniju ali nekad i ona zna Bogami da promaši kao npr sa crnom kosom i tim nekim Black girl stilom jer joj ne stoji NIKAKO..Nikolina je zanosna plavuša i nju pamtimo sa njenim dugim a nekada i kratkim crvenim haljinicama i neka tako i ostane,dakle Nikolina nemoj više nikada biti crnka kaže Tea.

Jelena Karleuša

Samo kad negde čujem ili pročitam ime Jelena Karleuša odmah znam da će to biti popraćeno sa nekom dobrom odevnom kombinacijom jer Jelena je zaista neko ko sigurno ako ne i najviše pazi na svoj stajling i liniju je dovela do prefekcije i mogu slobodno da kažem da je JK modna ikona na Balkanu i da bi se mnoge koleginice trebale ugledati na njen stil oblačenja.

Kao i uvek nismo nikoga žalili i ovaj put smo Vam prikazali i doneli veoma zanimljive komentare i ocene našeg FASHION SUDIJE Jelića i njegove gošće mlade i uspešne pevačive Tairović.

I na samom kraju Jelić  je izjavio pošto se nalazimo u ovom prazničnom vremenu i biće mnogo dešavanja , pripazite kako ćete se obući , nemojte nikoga da kopirate jer naše oči su posvuda i svaki vaš modni PROMAŠAJ ćemo videti i sigurno iskomentarisati.

Kako je izgledao i intervju sa našom misicom Katarinom Munjić pogledajte u najnovijoj epizodi FASHION TREND POLICE samo u videu ispod teksta! “Mnogi su pali na ovom ocenjivanju”

 

Želite najbolje za sebe?! Onda ne zaboravite da posetite Barcosmetics. Prijatelji Fashion TREND policije.

 

Dnevni TREND magazin/Damir Jelić

 

Facebook Comments

Kategorije