TIJANA AJFON NA NAJGORI NAČIN PONOVO IZVREĐALA LUNU ĐOGANI! ŠTA JOJ JE ONA SKRIVILA?! “MASNOGLAVA SE UGOJILA, NE MOŽE DA SE OPERE” ČEKA SE LUNIN UDARAC!!! (FOTO)

Podelite članak

Tijana Maksimović, poznatija pod nadimkom Ajfon, važi za devojku bez dlake na jeziku, pa je tako bilo i ovoga puta kada je za jedan beogradski medij između ostalog komentarisala i jednu od najvećih zvezda današnjice, Lunu Đogani dok nije propustila i da prokomentariše današnje rijaliti formate.

Tijana se dotakla teme rijaliti programa i učesnika, te za njih nije imala lepe reči, iako je i sama svoju popularnost stekla u pomenutim televizijskim formatima.

– Ja iskreno ne mogu da pljujem jer sam se i ja proslavila u rijaliti programima, i nadam se da sam se izdigla više iz toga. Nemam neko visko mišljenje, za mene je to polusvet i ja ne idem među njih. Smatram da mi nije mesto sa šljamom, da budem prljava, štrokava i da živim sa trećerazrednim prostitutkama” – rekla je Tijana.

Ipak, najviše pažnje je posvetila Luni Đogani za koju je i ranije imala samo ružne reči.

– Masnoglava se ugojila, devojka je sebe upropastila, ona je sebe osramotila da narednih deset godina ne može da se opere. O toj spodobi više nemam komentar – rekla je oštro Tijana.

Da li će Luna odgovoriti na ovakve primitivne prozivke ostaje nam da vidimo.

 

 

Facebook Comments

Kategorije