TOTALNI REMONT?! SANJA STANKOVIĆ PREUZELA RADIKALNE PROMENE! PODVRGLA SE NOVIM OPERACIJAMA NAKON ŠTO JE “ŠUTNULA” MATORU! SVE TO KAKO BI SE DOPALA MUŠKARCIMA?! (FOTO)

Podelite članak

Atraktivna starleta i bivša učesnica rijaliti show programa “Zadruga”, Sanja Stanković podvrgla se još jednoj operaciji lica, prilikom koje je otklonila masne naslage iz predela obraza kao i podbradak. Famozna zadrugarka je takođe izvadili i silikone iz usana.

Nakon što je raskinula vezu sa Jovanom Tomić Matorom, koja se trenutno nalazi unutar Bele vile u Šimanovcima, ona je rešila da preduzme radikalne mere, a počela je od intervencija na svom licu.

– Sanja je izvadila materijal koji je imala u usnama i sada su joj usne prirodne. Pozabavila se i salom koje je imala u obrazima, a otklonila je i podbradak, koji ju je mučio. Sanja je sada neprepoznatljiva i sebi i drugima, ali komentari prijatelja i fanova su uglavnom pozitivni – kaže izvor.

– Tačno je da sam imala sve te intervencije na licu. Do sada su zli jezici pričali kako sam sva plastična, a sada imaju još više povoda da me ogovaraju. Za sedam do deset dana idem na liposukciju da vadim višak sala, koji će ići u zadnjicu – rekla je iskreno Sanja.
Kako TREND saznaje od izvora bliskog samoj Sanji Stanković, plavuša je rešila da promeni svoj život potpuno nakon što je “šutnula” Matoru te nije ni čudo što se podvrgla estetskim promenama kako bi zaintrigirala moguće udvarače kojih ima mnogo:
“Sanja je sada slobodna i treba da vodi o sebi računa a sada kada je slobodna devojka normlano je da će malo da da “gas” kako bi bila atraktivnija i kako bi što pre stupila u neku novu vezu i to možda sa muškarcem”- otkrio je izvor za našu redakciju

Facebook Comments

Kategorije