TREND OTKRIVA! OVO JE PRAVA POZADINA BRUTALNE KAZNE KOJU JE DOBILA IVA GRGURIĆ ZAJEDNO SA MARIJANOM ZONJIĆ KOJA JE DISKVALIFIKOVANA! SAMO KOD NAS! ZABRANJENI VIDEO! (VIDEO)

Podelite članak

Od kako je juče stiglo pismo Željka Mitrovića ili kako on voli da se predstavlja “Velikog šefa” ne smiruju se strasti van “Zadruge”.

Ceo region je na nogama i to ne samo zbog diskvalifikacije Marijane Zonjić već prvenstveno zbog brutalne kazne koju je dobila Iva Grgurić.

Iva je naime kako je stajalo u obaveštenju kažnjena zbog prekršenog pravila koje se nalazi u članu br. 7 što znači potpuno oduzimanje honorara ili 50.000 evra.

Zašto se to desilo obavestili su svi portali i mediji ali su sasvim slučajno ili namerno preskočili pravi razlgo takve teške kazne koju su dobile ove dve zadrugarke.

Naime, produkcija Pink-a je odmah sasekla sve moguće izvore koji su mogli da dostave medijima zabranjeni video snimak u kojem se čuje razgovor koji je razljutio Velikog Šefa, šeficu i ostale ali kako uvek biva naša redakcija je uprkos pritiscima i pretnjama uspela da se dokopa ovog videa koji nam je već nekoliko puta “skinut” sa raznih platformi ali opet TREND je našao rešenje.

U videu zapisu možete čuti raspravu između Ive i Marijane u kojoj se spominje ljubavnica Velikog Šefa, Aca Lukas kao i to da pojedine zadrugarke odlaze i zašto odlaze u novootvoreni kafić Željka Mitrovića “Elingtons bar”

Kako smo ranije napisali zbog silnih opstrukcija i nemogućnosti da video zapis ostane dostupan na društvenim mrežama ukoliko želite da vidite i čujete šta je zapravo razlog ovih drastičnih mera koje su preduzete od strane produkcije pink-a javite se našem CEO i glavnom uredniku TREND magazina koji će vam proslediti sporni video a pre toga ne propustite da pogledate i poslušate šta je to baš on rekao u svom izlaganju povodom ovog skandala koji je tek na pomolu. 

View this post on Instagram

Sada ovako a uskoro samo na TREND portalu www.dnevnimagazin.rs @dnevnitrend_magazin saznajte zašto je Mitrović diskvalifikovao Zonjićku i brutalno kaznio Grgurićevu. Nisu u pitanju zabranjene supstance i pominjanje istih a pošto dotični Ljubinko ruši sve klipove na svim platformama ako želite zabranjeni video pišite i šaljem. Special thanks to @amazonke__tim . @marijanaa_zonjic @dalila_dragojevic_official #zadruga3 #zadruga2 #zadruga #ivagrguric #stefankaric #miljanakulic #marijakulic #zeljkomitrovic #milicamitrovic #tvpink #lunadjogani #lunadjo #kijakockar👑 #markomiljkovic #slobaradanovic #daliladragojevic #anakorac #lepimica #dnevnitrendmagazin #mariozna . ne zaboravite da udarite dugme za praćenje

A post shared by Mario ZNA (@mariozna_official) on

Facebook Comments

Kategorije