TREND OTKRIVA! SUPRUGA EDISA FETIĆA OVO NEĆE MOĆI DA ODBIJE! PINK NUDI ZILHI DO SADA NAJVEĆU CIFRU ZA ULAZAK U ZADRUGU! OVAJ NOVAC NIKOME DO SADA NIJE PONUĐEN!

Podelite članak

Od samog ulaska Edisa Fetića zvanog Torta u treću sezonu rijaliti show programa “Zadruga” kontroverzi nema kraja.

Pored toga što je svoju suprugu Zilhu prevario na najgledanijoj nacionalnoj televiziji sa Draganom Mitar, poslednjih par dana provlače se priče ali je i Edis sam potvrdio da je i pre ovog sramnog poteza bio sa drugim ženama pored svoje supruge sa kojom ima troje dece.

Uvidevši već isprobanu i vrlo popularnu temu produkcija Pink-a je odmah krenula u akciju “otopljavanja” Zilhe za koju bi lično sam vrh televizje bio spreman da izdvoji veliku cifru kako bi ušla i postala deo treće sezone Šimanovačkog rijalitija.

Rezultat slika za tv pink

Kako za TREND otkriva izvor blizak samoj produkciji ovog rijalitija Zilha je već više od mesec dana u konstantnom kontaktu sa samim vrhom televizije a pre nekoliko dana su se našli u Novom Pazaru gde joj je ponuđena ogromna cifra za učešće.

“Produkcija je striktna, ne odstupa od ideje i cilja da do maksimuma pojača gledanost a ko je bolji za to nego Zilha. Prevarena žena sa troje dece kojoj je popularnost toliko skočila da ima čak nekoliko fan grupa bila bi “jača” i od Kije i od Lune, to se ne propušta”– počeo je izvor

“Zato je lično Milica Mitrović odobrila ali i stupila u kontakt sa njom te preko svojih ljudi ponudila 200.000 EVRA samo za njeno učešće bez obzira na pobedu i honorar što bi do sada bila najveća investicija, ali verujte vrlo isplativa” 

“Zilha naravno nije odgovorila već je zadržala svoje mišljenje kako bi se konsultovala sa pravnicima no najveći problem stvaraju deca kojima je potrebna i ukoliko bude rešila njihov boravak sigurno neće moći da odbije ovu cifru znajući pored toga da će tek onda postati pupularna što će još više naplatiti nakon što postane javna ličnost”- zaključio je dobro obavešteni izvor za redakciju TREND-a

Facebook Comments

Kategorije