TREND SAZNAJE! PRODUKCIJA ZADRUGE I VELIKI ŠEF SPREMAJU SPEKTAKL KAKAV DO SADA NIJE MOGAO DA BUDE VIĐEN! OVO SU SVI ČEKALI! (FOTO)

Podelite članak

Činjenica je da je rijaliti show program “Zadruga” najpopularniji rijaliti format u Srbiji i u okruženju ali isto tako je činjenica da je ova treća po redu sezona Mitrovićevog hiper rijalitija po svemu sudeći krenula silaznom putanjom.

MARIO BOJIĆ VS TABLOIDI! NOVO!!! REAKCIJA NA VESTI SA ESTRADE I RIJALITIJA! LAŽ ILI ISTINA?

Naime, od početka treće sezone Zadruga je “provukla” kroz svoje imanje više od 60 učesnika a većina onih koji su najviše doprinosili gledanosti i popularnosti ovog rijalitija su diskvalifikovani ili pobegli sa imanja.

Vođeni prostim računanjem prva odluka produkcije za povećanje gledanosti bio je ulazak bivšeg dečka Lune Đogani u ovu sezonu ali čak i pored njegovog ulaska jasan je trud te iste produkcije da produkuje lažne ljubavne veze između učesnika kako bi održavali gledanost.

Резултат слика за ZADRUGA

Kako TREND magazin saznaje od dobro obaveštenog izvora bliskog produkciji ono što se sprema u Zadruzi promeniće ceo dalji koncept ne samo ovog rijalitija već i same estradne scene koja je uključena u ovaj projekat, milom ili silom.

“Pregovori su završeni, sve je dogovoreno pa čak i pre sam početak proleća desiće se niz ulazaka novih- starih zadrugara”- počeo je izvor

“Nekima će biti drago, nekima neće ali niko neće skidati pogled sa pinka, to je i cilj zar ne?! Svi smo obavezani ugovorom da ne smemo da iznosimo dalje detalje ali otkriću samo da je ovo što sledi nešto što će zadrmati ne region, ne evropu, već ceo svet”- zaključio je izvor za TREND

MARIO BOJIĆ VS TABLOIDI! NOVO!!! REAKCIJA NA VESTI SA ESTRADE I RIJALITIJA! LAŽ ILI ISTINA?

Facebook Comments

Kategorije