AUUU! BAKA PRASE OSTAO I BEZ DRUGOG INSTAGRAM PROFILA! ZBOG TOGA GUBI 5000 EVRA MESEČNO! PLAČE KAO MALO DETE!?

Podelite članak

Jedan od najpopularnijih srpskih influensera Baka Prase ostao je bez Instagram naloga na kome je imao više od 600.000 pratilaca i koji mu je donosio veliku zaradu, ali tu je njegova drama tek počela.

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, je nakon što mu je hakovan zvaničan nalog, otvorio novi Instagram profil na kome je u rekordnom roku prikupio čak 100.000 pratilaca. Međutim, i drugi profil mu je ugašen, te je popularni jutjuber juče odlučio da otvori i treći nalog pod imenom “Baka vepar” na kome trenutno ima nešto manje od 13.000 pratilaca.

– Vraćam se jači nego ikad – poručio je on.

Baka Prase ovim povodom snimio je i dva videa na Jutjubu. U prvom je na početku čak i zaplakao, da bi zatim naveo da ne želi da “hejteri” misle da su ga uništili, te da će i dalje nastaviti da zarađuje od Instagrama, Jutjuba, reklama i pojavljivanja na događajima i promocijama.

– Krivo mi je, ali se ne opterećujem time. To nije neka zarada za mene, imam sponzore. Krivo mi je zato što su mi ugasili i drugi profil koji je za dan skupio 100.000 pratilaca a koji sam hteo da, kada mi vrate moj nalog, poklonim u humanitarne svrhe – rekao je Baka Prase za “Kurir”.

Kako se navodi, on godišnje od Jutjuba zaradi prosečno 50.000 evra, dok mu je mesečna zarada od Instagrama oko 5.000 evra.

Facebook Comments

Kategorije