GOTOVO JE! LUNINA “U LJUBAVI LUDA” UPRKOS NAPADIMA PREMAŠILA KIJINU PESMU “SANJAM”!

Podelite članak

Svi su znali da će nakon što je Kija “izbacila” pesmu “Sanjam” ubrzo uslediti i druga po redu pesma Lune Đogani koja nosi naslov “U ljubavi luda” ali da će to izazvati opšti haos na društvenim i video platformama, malo ko je zamišljao.

Mesec dana nakon što je Kockareva plasirala spot koji je praćen brojnim kontraverzama ali i navodima da su segmenti istog kopirani, Đoganijeva je kroz saradnju sa IDJtv “podigla” svoju novu pesmu i spot “U ljubavi luda”.

Ubrzo nakon toga Lunina pesma i njen spot dostigli su brojku od milion ali sve je krenulo nizbrdo kada su pojedini fanovi Kije Kockar iskoristili mogućnosti prijavljivanja komentara ali i pregleda te svakodnevno za nekoliko desetina hiljada smanjivali brojku na pesmi Lune Đogani.

Rezultat slika za kija sanjam

Uprkos tome, “U ljubavi luda” je prešišala Kijinu pesmu “Sanjam” te sada broji 3,663,924 pregleda dok “Sanjam” prati sa 3,661,191 pregleda.

Izgleda da je Luna uspela da prevaziđe silne obstrukcije i kao u prošloj pesmi pokaže da je popularnija od Kije a kako će i da li će Kockareva koja je poznata po reakcijama na svaku situaciju, reagovati ostaje nam da vidimo.

Facebook Comments

Kategorije