NE MOŽE BEZ LUNE!? KIJA KOCKAR U SVAKOM MOMENTU POKUŠAVA DA PROZOVE ĐOGANIJEVU! I OVAJ PUT JE UDARILA NISKO! EVO ŠTA JE IZJAVILA! (FOTO) (VIDEO)

Podelite članak

Kija Kockar je, u poslednjem intervjuu, otvoreno progovorila o odnosu sa bivšim suprugom Slobom Radanovićem, podstaknuta činjenicom da se njen novi singl zove “Sanjam” te se kao i u većini slučajeva nadovezala na Lunu Đogani.

NE PROPUSTITE ISTINU! NOVO! NOVO! HAOTIČAN VIKEND SA MARIO ZNA! NOVO! Epizoda 3! Najvažnije sa estrade i iz rijalitija!

– Sanjam bivšu ljubav. Ponekad sanjam da smo ponovo zajedno – istakla je pevačica za IDJTV, dodajući da pred spavanje često misli na onoga koga sanja.

– U poslednje vreme često plačem u snu. Nekad sanjam da smo srećni. Barem svaki drugi dan sanjam svog bivšeg supruga. Nisam mu to rekla jer sam ga blokirala na svim društvenim mrežama.

– Dešavalo se da moj odnos sa Slobom utiče na veze u kojima sam bila posle njega. Naš odnos svima smeta. Ko god me upozna kaže mi da ga i dalje volim. To je zbog toga što ga ja hvalim. On to ne zna, ali evo sada će saznati. Hvalim ga i branim u nekim stvarima. Jedino ja smem da kažem nešto ružno za njega jer ja uvek govorim istinu, a ima toliko toga ružnog da se kaže, ali ima i lepog. Ne volim, ipak, da ga drugi ljudi u mom društvu kude i onda počnem da ga branim – dodala je Kija

– Svim mojim simpatijama ili onima sa kojima kao krenem u nešto, Slobodan je trn u oku, ali mnogo više sam ja trn u oku njegovim pokušajima. Sa druge strane, ja sam jedina osoba koja je znala ime, prezime i adresu Slobodanove devojke… Ne mogu da je zovem devojka, šta god da mu je. Njegovi prijatelji i saradnici to nisu znali, ali ja jesam, ali sam sačuvala tu tajnu. To sve govori. Rekla sam mu da to znam i on se začudio otkud mi to. Ne moraju njegove devojke da me se plaše, ja ništa neću reći, iako bi to bilo na njegovu štetu. Ipak, trn sam im u oku jer smo mi povezani na svaki način. Pa, nek sumnjaju, i treba da sumnjaju zauvek! Ne može da prođe dugo da se mi ne čujemo, tako da sam ja na neki način sigurno uzrok raskida – istakla je Kija uz osmeh, zaključujući:

– Ne bih da komentarišem da li je lepa ili nije. Pitali su me jednom da li je lepša od Lune Đogani i ja sam rekla da jeste jer to baš i nije mnogo teško.

Još uvek ostaje misterija zašto i kako Kija Kockar još uvek nije prebolela Lunu Đogani nakon što je već nekoliko puta izjavila da je prebolela bivšeg supruga.

Da li je ovo samo još jedan loš marketinški pokušaj promocije preko leđa Đoganijeve to samo Kockareva zna.

NE PROPUSTITE ISTINU! NOVO! NOVO! HAOTIČAN VIKEND SA MARIO ZNA! NOVO! Epizoda 3! Najvažnije sa estrade i iz rijalitija!

Facebook Comments

Kategorije