OPET NASILJE!!! JELENA ILIĆ NEKOLIKO PUTA UDARILA IVANA MARINKOVIĆA! NIŠTA SE NIJE PROMENILO, PONOVO BATINJANJE! PRODUKCIJA NIJE STIGLA DA SAKRIJE NASILJE! (VIDEO)

Podelite članak

Nema osobe u regionu koja se nije zgranula kada je videla ili pročitala vest o nasilju u vili “Parova” koje se odigravalo u protekloj sezoni a koje je nad svojim verenikom Ivanom Marinkovićem vršila Jelena Ilić.

Svakodnevno batinjanje, lomljenje, krv, ujedanje i vređanje postali su svakodnevnica ovog para mada je Marinković uvek izvlačio deblji kraj no činilo se da će ove sezone ovaj par uspeti da se kontroliše uprkos tvrdnjama da su i u toku pauze između dve sezone takođe imali ogromne probleme koji su se završavali batinama.

Rezultat slika za ivan jelena tuca

Produkcija okupljena oko parova nakon skandala čiji je vinovnik bio unuk Ere Ojdanića i prostituka koja ga je oralno zadovoljavala rešila je da na preporuku REM-a sankcioniše nasilje što nije moguće te su na svaku agresiju reagovali okretanjem kamera kako nasilje nebi izašlo u javnost.

Kako uvek biva i najvećim profesionalcima se dešavaju greške te se s vremena na vreme mogu videti scene nasilja u zemunskoj vili a protekle večeri Jelena Ilić je dokazala da se ništa nije promenilo kada je nasrnula i to u više navrata na svog dečka Ivana Marinkovića.

Nakon verbalnog sukoba (kako sve to počinje) ona je koliko se da videti u videu najpre ispolivala Ivana da bi ga na kraju i udarila.

Kako TREND magazin saznaje, ono što se dešavalo iza kamera je još skandaloznije te su pojedinci mogli da posvedoče vrsici i urlanju koje je dolazilo od strane ovog para.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u videu ispod teksta:

 

Facebook Comments

Kategorije