OSTAĆE MU NULA NAKON RIJALITIJA! GOCA TRŽAN TUŽILA IVANA MARINKOVIĆA! ON SE NIJE POJAVIO NA ROČIŠTU! ENORMNA CIFRA KOJU ĆE MORATI DA PLATI ĆE GA SROZATI NA SAMO DNO!?

Podelite članak

Popularna pevačica Goca Tržan tužila je svog bivšeg supruga Ivana Marinkovića sa kojim ima ćerku Lenu. Njih dvoje su za danas imali zakazano suđenje u Prvom osnovnom sudu no Marinković se nije pojavio.

Kako je rečeno, njegov izostanak neće uticati na ročište tj. na održavanje istog tako da je Goca sa svojim advokatom provela oko pola sata u sudnici.

Povod Gocinog prisustva je treća krivična prijava koju je podnela protiv bivšeg supruga zbog neplaćanja alimentacije za njihovu ćerku Lenu, a dug iznosi oko 500.000 dinara.

“Ivan se nije pojavio, ali to nije bio razlog za odlaganje. Ovo je krivični postupak za delo nedavanje izdržavanja. Naglasio bih da je ovo 3. krivični postupak koji se vodi. Imamo 2 postupka gde je Ivan proglašen krivim i osuđen na uslovnu kaznu. Nije isplatio ni dinara od momenta razvoda, imao je dve upate od majke i jednu je uplatio učesnik rijalitija”, rekao je Gocin advokat Branislav Bogdanović.

Otkako su se 2011. godine razveli, Marinković nije dao nijednu ratu, osim što je njegova pokojna majka jednom uplatila manji iznos, dok je drug put bivši učesnik “Parova” Alen Azarić uplatio 2000 evra za njega.

Ivan obećava da će po izlasku iz rijalitija dati novac, ali od te priče za sada nema ništa.

“Obavezuje se da isplati sve alimentacije kada izađe, ali dosad to nismo doživeli. U javnosti stvara sliku sažaljenja, a Gocu kao zlu ženu, koja želi da mu uzme imovinu i ostalo. Znam od početka kako je išlo, to nije istina”, dodao je advokat.

Facebook Comments

Kategorije