SADA NEMA NAZAD! BOJAN TOMOVIĆ OBJAVIO PORUKE SA MILJANOM KULIĆ! OVO JE ČIST DOKAZ DA JE ZOLA PREVAREN KAKO OD MILJANE TAKO I OD OSTALIH!!! (FOTO) (VIDEO)

Podelite članak

Nakon šokantnog priznanja da je upravo on otac Miljaninog deteta, Bojan je objavio i poruke eksplicitnog sadržaja koje su razmenjivali

“HAOTIČAN VIKEND SA MARIO ZNA” ŠTA SE DESILO NA ESTRADI I U RIJALITIJU U PROTEKLIH 48h

Crnogorski pevač Bojan Tomović (36), posle priznanja da je upravo on otac deteta koje Miljana Kulić nosi, nastavlja da šokira javnost i to objavljivanjem poruka koje je razmenjivao sa njom.

Naime, Bojan je objavio nekoliko skrinšotova njihove prepiske tvrdeći da ga je Miljana, nakon što ju je “otkačio”, uhodila i uznemiravala sa njenog, pa čak i sa tuđih brojeva.

On je objavio i šokantnu prepisku na kojoj se vidi kako ga Miljana zove da dođe kod nje, ali i šta bi radili da su zajedno.

Bojan Tomovic, Miljana Kulic

 Šta bismo sada radili da si pored mene? – pitala je Miljana njega, a na njeno pitanje, očigledno seksualne prirode, on je odgovorio:

Grubo ili nežno?

Bojan Tomovic, Miljana Kulic

Potom su konstatovali da, u seksu, vole iste stvari.

Bojan je pre svih ovih poruka na svom Instagramu javno priznao da je on otac Miljaninog deteta i javno pozvao produkciju da Miljanu odvedu na abortus pre nego što bude kasno i da se kasno odriče roditeljstvao zbopsihičke bolesti Miljane Kulić i njegovog problema sa bipolarnim poremećajem.

Bojan Tomovic, Miljana Kulic

Podsetimo, Lazar Čolić Zola ispunio je svoje obećanje i, u sredu 9. oktobra, potpisao je ugovor o poklonu koji je napravila produkcija, a koji je dokaz da se odriče svog honorara iz Zadruge 3 i daje ga Miljani Kulić, sa kojom čeka dete.

Bojan Tomovic, Miljana Kulic

Bojan Tomovic, Miljana Kulic

Ono što je šokiralo javnost jeste prvo činjenica da je Miljana kao “dokaz ljubavi” tražila od Zole da to učini, a potom i da joj daje sve pare rodila ona dete ili ne.

OVO MORATE DA POGLEDATE!!! MARIO ZNA RASKRINKAO MILJANU KULIĆ I ONE KOJE SU JOJ POMOGLI DA OBMANE ZOLU I DEO JAVNOSTI!

Facebook Comments

Kategorije