5 MESECI NAKON STRAVIČNE NESREĆE, DEA SKINULA DEO GIPSA SA RUKE! SADA SLEDI PRAVA BORBA A OVO NJENA GLAVNA MOTIVACIJA! (FOTO)

Podelite članak

Dea Đurđević uspešno se oporavlja od posledica teške saobraćajne nesreće koju je imala početkom februara ove godine. “Žena hrabrost”, kako je u javnosti zovu, vedrim duhom u najtežim životnim trenucima oduševila je čitavu Srbiju.

Svi se iznova i iznova raduju lepim vestima koje se tiču njenog oporavka, a tako je bilo i sada. Naime, Dea je putem društvene mreže Instagram pozdravila svoje pratioce iz frizerskog salona, ali bez medicinske mitele i dela gipsa na povređenoj ruci.

“Imam još uvek gips, ali samo na donjem delu ruke. Imala sam mnogo veći gips nego što sada imam… Skinula sam deo gipsa, ali Bože zdravlja, uskoro skidam sve! Nadam se da ću skinuti i drugi deo gipsa do kraja nedelje”, ispričala je voditeljka.

Ona je istakla da je doktor Marko Bumbaširević prezadovoljan kako se odvija njen oporavak.

“Zadovoljan je i kaže da sada samo treba da idem na terapije, to je sada najvažniji deo”, objasnila je ona, pa istakla da joj posebnu snagu daju ljudi koje svakodnevno sreće.

“Svi su oduševljeni, svi su srećni zbog meni, što mi daje dodatnu motivaciju”, bila je iskrena Dea.

Dnevni TREND Magazin/Kurir.rs

Facebook Comments

Kategorije