BOJANA RISTIVOJEVIĆ REŠILA DA PROGOVORI! POZNATA VODITELJKA STAVILA TAČKU NA NAGAĐANJA ZBOG ODLASKA SA SREĆNE TELEVIZIJE I PRELASKA U ZADRUGU!!! OVO JE PRAVI RAZLOG!!? (FOTO)

Podelite članak

Jedna od najpopularnijih voditeljki regiona Bojana Ristivojević pre nekoliko dana potpuno je šokirala javnost kada je napustila Happy televiziju.

Ona je više godina vodila rijaliti šou “Parove”, a onda se samo povukla. Danima se nije znalo šta se tačno desilo, a sada se Ristivojevićeva konačno oglasila.

– Dragi moji, do sada nisam želela da pišem nikakva saopštenja u vezi sa mojim odlaskom sa TV “Hepi” i da se od mog otkaza pravi rijaliti, ali osećam obavezu da vam se i ovim putem obratim. Moje kolege i dojučerašnji poslodavci upoznati su sa razlozima prekida saradnje, ali su mi i dalje prijatelji, navijam za njih i radujem se svakom uspehu kuće u kojoj sam radila skoro deset godina – navela je Bojana i dodala:

– Jednostavno, došlo je vreme da se rastanemo! Posle pet sezona rijaliti programa shvatila sam da je bolje da izgubim posao nego sebe, što znači da razlog mog odlaska nisu pregovori s drugim televizijima, niti je bilo reči o tome. Cilj mi je da se odmorim i uživam sa porodicom, koju sam, zbog posla, često zanemarivala. A onda… u nove radne pobede! Hvala svim kolegama novinarima na razumevanju, hvala svima vama koji me pratite na društvenim mrežama, volite i svakodnevno pišete – napisala je atraktivna voditeljka ispod dirljive fotografije sa porodicom.

Facebook Comments

Kategorije