DIREKTOR GRANDA POTVRDIO! MARIJA ŠERIFOVIĆ OSTAJE U ZVEZDAMA GRANDA I TO JE DEFINITIVNA ODLUKA

Podelite članak

Marija Šerifović nedavno je podstakla glasine da će napustiti Zvezde Granda nakon ove sezone, jer se kako kaže umorila od snimanja. Međutim, pevačica je sada i zvanično donela konačnu odluku, pa ćemo je od jeseni ponovo gledati svake subote.

Vest je potvrdio Saša Popović u nedavnom intervjuu kada je rekao:

“Već je razmislila. Ostaje. Mi smo se još u petom ili šestom krugu dogovorili da svi ostaju. Nema razloga da izađe iz žirija. Pa je l’ vi vidite da neki članovi žirija koji su ranije bili u javnosti više nisu toliko popularni i prisutni? Znaju to oni i sami”.

Popović je potom objasnio svoju izjavu i otkrio ko su pevači koji više nisu toliko popularni nakon napuštanja Zvezda Granda:

“U svoje vreme bio je tu i pokojni Šaban Šaulić. Dok je bio uZvezdama Granda, to je bila jedna priča, a kad je otišao u ono drugo takmičenje, to više nije bilo to. Isto tako je bilo i sa Zoricom Brunclik. Setite se i Ace Lukasa. Ja njega mnogo volim, on je bio omiljeni član, ali on je odlučio da više ne bude tu i mislim da je pogrešio”, rekao je Popović, pa je otkrio male detalje sledeće sezone:

“U prvom krugu biće 15 ili 16 emisija. Njih šestoro ostaju u kapsuli i ne vide kandidate. Ne mogu više da uzmu one takmičare koje su već imali. I u svakoj emisiji imaćemo gosta, veliku zvezdu koja će moći da bude mentor jednom kandidatu”, rekao je direktor Granda.

Facebook Comments

Kategorije