DIREKTOR GRANDA ZABRINUT ZA POPULARNOG KOMPOZITORA! ONO ŠTO JE BOSANAC URADIO NAKON OPERACIJE IZNERVIRALO SAŠU POPOVIĆA!

Podelite članak

Saša Popović je zabrinut za zdravlje Dragana Stojkovića Bosanca budući da kompozitir, koji od operacije srca ne dolazi na snimanje Zvezda Gradna, već putem video-bima komentariše takičare, u svoju kuću pušta bolesne pevače.

Naime, Sanel Smolo, takmičar u muzičkom šou programu „Zvezde granda“, i ove nedelje je opravdao očekivanja svog mentora Dragana Stojkovića Bosanca, budući da je direktno prošao u peti krug „Zvezda Granda“. Međutim, kompozitor i njegov mentor Dragan Stojković Bosanac je pobesneo zbog toga što je 36-godišnji kandidat došao prehlađen na snimanje.

“Stvarno nema smisla da mi i ove nedelje dolaziš u kuću tako bolestan”, opomenuo ga je Bosanac, koji se već treću emisiju zaredom javlja putem video-linka iz svog stana.

“Čekaj, pa što si ga puštao tako bolesnog u svoj stan?! Pa mogao je neku infekciju da ti prenese”, poručio je Saša Popović, ukazujući na Stojkovićev narušeni imunitet zbog nedavne operacije srca

“U pravu si. Zaje*ao sam se što sam ga primio u kuću. Svaki put kod tebe, Smolo, neke prehlade, tezge, problemi sa grlom. Od sledećeg kruga da zaboraviš na to”, ozbiljno ga je opomenuo Dragan.

Dnevni TREND Magazin/Kurir.rs

Facebook Comments

Kategorije