ŠTA ĆE REĆI TOŠIĆ?! KARLEUŠA TAKMIČARU ZVEZDI GRANDA PORUČILA JEDNO: “SVE BIH TO ISKIDALA I POKIDALA SA TEBE”

Podelite članak

U jednom trenutku Jelena je zamolila kandidata da skine leptir mašnu i otkopča dugme

Pevačica Jelena Karleuša poručila je zgodnom momku koji se predstavio u takmičenju “Zvezda Granda”, da bi sve sa njega iskidala.

Na Grandovoj sceni predstavio se takmičar Marko Šišljagić (25) iz Bosne i Hercegovine koji je svojim fizičkim izgledom oduševio žiri, dok im se njegov nastup, kao i odevnom kombinacija nisu dopali. Martko je dobio glas Jelene Karleuše i gostujućeg člana žirija Nikole Rokvića.

Marija je prokomentarisla da je on sin koga bi poželeo svaki roditelj, dok mu je Jelena poručila da lepo peva, ali da mu fali energije.

– Tako izgleda, baš kao primerak kakvog bi neko voleo da ima sina, da lepo pevuši, ide u školu, svira gitaru, trenira, nosi leptir mašnu – zaključila je Marija, nakon čega se odmah nadovezala i Jelena.

– Prelepo pevaš, ali energija nula. Izgledaš kao američki student. Znaš ta leptir mašna… Sve bih to iskidala i pokidala sa tebe i obukla te normalno i možda bi se desila neka energija. Bilo je ekstremno dosadno – rekla je Jelena, ali se tu nij i zaustavila.

– Ti si prezgodan i prelep momak, ali kako pevaš tako i vodiš ljubav, tako se i oblačiš. Ako je u pevanju previše pedantno postaje dosadno, smorno, pogotovo u vođenju ljubavi – poručila je Jelena Karleuša kandidatu.

Facebook Comments

Kategorije