UCENILJIVALA GA JE SA EKSPLICITNIM SNIMKOM, GOLIM FOTKAMA, NEMA ŠTA NIJE RADILA A DANAS ZBOG TOGA STARLETA MORA DA PLATI 196.000 DOLARA!

Podelite članak

Doneta je presuda da Kejti Prajs treba da plati svom bivšem mužu borcu Aleksu Ridu 28.000 evra

Pevačica i bivši model Kejti Prajs (41) je osuđena da plati bivšem mužu, borcu Aleksu Ridu 28.000 evra nakon što je u javnost procurio seks snimak kojim ga je ucenjivalaSud je doneo odluku da Kejti Prajs plati svom bivšem mužu veliku sumu novca zbog ucenjivanja eksplicitnim video snimkom, koji mu je, kako on kaže, “uništio život”.

Резултат слика за katie price and alex reid

Bivša manekenka se za Aleksa Rida udala 2010. godine, a razvela se dve godine kasnije, u martu 2012. godine.

Tokom njihovog braka Prajs (41) je pokazivala video snimak i eksplicitne fotografije svog supruga prvo svojim prijateljima, a kasnije i ostatku javnosti.

On je nakon toga tužio, a sud je danas doneo presudu da ona mora da mu plati 28.000 evra za odštetu i 168.000 evra za troškove suda.

On je na sudu rekao da je ona govorila svima o njihovom seksualnom životu i da ga je klevetala po ulici.

Prajs je ovaj sadržaj pokazivala drugima bez Aleksove dozvole, isti je došao i do njegovih prijatelja, a slala ga je i kompletnim strancima.

Sudija je procenio da je gospodin Rid pretrpeo pravi lični i poslovni gubitak.

S obzirom da je Prajsova nakon odluke suda proglasila bankrot, odložiće se plaćanje dugova.

Aleks je prvi put shvatio da ona ima njegove eksplicitne fotografije 2009. godine, kada ih je video svoje na njenom lap topu.

Tada mu je obećala da će obrisati sve, međutim, to se nije dogodilo.

Резултат слика за KATY PRICE

Zatim je Aleks ispričao da su ga nepoznati ljudi ucenjivali 2013. godine upravo za taj eksplicitan sadržaj koji je imala samo njegova bivša supruga.

Prajs je objasnila da je izgubila svoj lap top i da je na taj način sadržaj stigao do ucenjivača, ali je sudija ipak odlučio da je ona kriva za zločin iznude.

– Koliko god novca da dobije, to neće povratiti njegovu reputaciju – rekao je njegov advokat, dodavši da je “šteta već učinjena”.

 

Facebook Comments

Kategorije