UHAPŠEN MALČANSKI BERBERIN! 17 DANA JE BIO U BEKSTVU! MANIJAK PAO NA PODRUČJU MALČE! (FOTO)

Podelite članak

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, uhapšen je danas u policijskoj akciji na području Malče.

On je uhapšen nedelju dana nakon što je devojčica koju je kidnapovao, M. K. pronađena u vikendici u Pasjači, i 17 dana nakon što ju je oteo na putu do škole u mestu Suvi Dol kod Niša.

Srodna slika

Inače, u Malči je sat i po vremena pre hapšenja bila u toku potraga policije za Malčanskim berberinom koji je oko 12 časova viđen u jednoj kući.

Prema trenutno dostupnim informacijama, veruje se da je on prespavao u seniku te kuće, a viđen je kada je izašao, kako se sumnja, u potrazi za hranom.

– Izašao sam iz kuće i sreo se oči u oči sa njim. Bio je sav prljav, u nekoj sivoj jakni i dosta iscrpljen – rekao je meštanin Malče u čijoj kući je viđen Jovanović.

Rezultat slika za POLICIJA MALCA

Vlasnik domaćinstva u čijem se seniku skrivao Jovanović kaže da je primetio da su bale sena razbacane, a pre toga su bile složene, te pretpostavlja da je begunac spavao u senu: “Istrčao je iz dvorišta kroz kapiju. To je sigurno bio on, poznajem ga”.

Meštani su odmah potom pozvali policiju, ali je Malčanski berberin je pobegao. Ipak, brzom reakcijom policije, Jovanović je nedugo potom uhapšen.

Podsećanja radi, današnje viđanje je prvo potvrđeno viđenje Jovanovića od 29. decembra, kada je iskočio kroz prozor kuće u Pasjači, a kada je oteta devojčica i nađena.

Rezultat slika za POLICIJA MALCA

On je više od dve nedelje bežao policijskoj poteri i to zahvaljujući činjenici da se u okolini Malče, Svrljiga i Knjaževca nalazi veliki broj kuća u kojima niko ne boravi.

Uprkos poteškoćama, za poteru su uložene sve raspoložive snage od kako je utvrđeno da je 20. decembra Malčanski berberin oteo dvanaestogodišnju Moniku K. dok je devojčica išla u školu.

Facebook Comments

Kategorije