DA LI JE SUBOTIĆKA STVARNO SPREMNA DA NAUDI DAVIDU I ANI! ŠTA SE KRIJE IZA PRETEĆE FOTOGRAFIJE KOJU JE OBJAVILA!?

Podelite članak

Aleksandra Subotić spremna je, izgleda, da naudi Davidu Dragojeviću i Ani Korać. Starleta iz Kaluđerice nagovestila je crtežom na Instagramu da je u stanju da svog bivšeg ubije, i to za vreme seksualnog čina s ljubavnicom!

Naime, Aleksandra je na Instagramu objavila crtež na kome je prikazano dvoje ljubavnika koji leže iskasapljeni u krevetu, a iznad njih sa nožem stoji tamnokosa devojka s frizurom identičnom Aleksandrinoj i sve to snima telefonom.

– Da li vas ova crna, kratko ošišana dama otpozadi podseća na mene? Mora da je zbog frizure – napisala je Aleksandra i stavila nekoliko smajlija.

Fanovi su ovo oštro osudili i poručili Subotićevoj da ne treba da se bavi takvim stvarima. Ipak, ona i dalje odbija da prihvati raskid s Davidom, pa je pored ovoga objavila i snimke na kojima su ona i njen bivši zajedno i napisala je:

Da podsetimo, Subotićeva je odbila da se iseli iz Davidove kuće u Veterniku, gde žive ona i njena ćerka s Dragojevićevom majkom Biljanom, a njegovo ponašanje pravda time da on ne zna šta radi, dok on uživa u vezi s Anom Korać u “Zadruzi”.

S obzirom na to da ovakve pretnje nisu nimalo naivne, kontaktirali smo sa psihologom Jovanom Marićem. On kaže da povređene devojke često prete, ali da nema razloga da se bilo ko plaši.

– Aleksandra je povređena, javno je ostavljena i teško joj je. S druge strane, ona je izašla iz rijalitija i igra igru, zna da je to medijima zanimljivo. Slika koju je objavila govori da je povređena i to će je proći za neko vreme. Moj savet joj je da nađe novog dečka. Zašto plakati zbog nekoga ko nije vredan toga – kaže Marić.

Dnevni Trend Magazin/Kurir

Facebook Comments

Kategorije