VELIKI KONCERT MASIMA SAVIĆA U BEOGRADU

Podelite članak
Od objavljivanja prvog albuma Masima Savića, „Sjaj u travi“, prošlo je 35 godina! Sjajni muzičar je nedavno predstavio novo izdanje simboličnog naslova „Sada“ koje će u Beogradu predstaviti velikim koncertom u Beogradu.

Gotovo tradicionalno, Masimo u srpsku presstonicu dolazi 14. februara u Sava centar gde će uz stare hitove predstavi pesme s novog albuma. Na njemu je ponovno sarađivao s nekima od svojih stalnih saradnika, autorom i producentom Predragom Martinjakom, aranžerima i producentima Nikšom Bratošem i Ivanom Popeskićem.  Za Masimov novi album pesme je pisao i Sergeja Ćetković sa kojim je i snimio duet „Nisam spreman“.

„Kada sam ovu pjesmu izveo prvi puta sa Sergejom, publika, koja ju još nikada nije čula opčinjeno je pratila svaku notu, svaki takt. Rijetke su takve pjesme i ponosan sam što sam snimio upravo jednu takvu“ – rekao je Masimo.

Prošlogodišnji nastup Massima u Sava Centru ostao je zabeležen kao jedan od najemotivnijih i upravo zato ovaj umetnik zakazuje novni susret na istom mestu.

– Beogradska pubilka pokazala je tako veliko srce i nastupiti u toj divnoj dvorani bila je velika čast. S velikom se radošću vraćam tamo, a ovaj put donosim i neke nove pjesme – rekao je Masimo.

Izvor/Blic
Facebook Comments

Kategorije