UŽAS! VERENICA SLOBE RADNOVIĆA STRAHUJE DA JOJ KIJA NE NAUDI?! “NE MOGU DA BUDEM SPOKOJNA JER IMAM DECU”

Podelite članak

Kija Kockar i Sloba Radanović sreli su se nedavno na jednoj humanitarnoj žurci, prvi put nakon njegove veridbe sa Jelenom Đuričanin.

MARIO BOJIĆ VS TABLOIDI! REAKCIJA NA VESTI SA ESTRADE I RIJALITIJA! LAŽ ILI ISTINA?

Prema rečima dobro upućenog izvora Kija je rekla svom bliskom drugu da će je Sloba zapamtiti, a za njene planove odmah su saznali i njen bivši suprug i njegova draga, koja je u strahu da im ne naudi, kao i njenoj deci.

View this post on Instagram

🇷🇺🐻

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) on

– Kija je tek sada ozbiljno ogorčena na Slobu, ne može da se pomiri sa tim da je Sloba više profitirao u svakom smislu – popularniji je od nje, ima mnogo više nastupa od nje, samim tim i više para, a na sve to je mnogo srećan u ljubavi jer je našao ženu svog života, sa kojom je započeo zajednički život u centru Beograda – tvrdi izvor.

Njihov susret je dodatno dolio ulje na vatru. Kako kaže sagovornik, Kija je sve vreme na turneji po Americi razmišljala i pričala o njima, a oni to vrlo dobro znaju jer bivši supružnici imaju mnogo zajedničkih prijatelja. S toga je razumljivo zašto Jelena nije mirna jer je veoma upućena da je Kristina ta koja je prva saznala da su ona i Radanović zajedno, te da je još tada pokušala da im rasturi vezu.

Facebook Comments

Kategorije