VELIKI INTERVJU LUNE ĐOGANI! PEVAČICA OTKRILA SVE O VEZI SA MARKOM MILJKOVIĆEM! SPOMENULA I SLOBU RADANOVIĆA ALI I ONIMA KOJI MRZE NJENOG OCA GAGIJA! EVO ŠTA KAŽE O TRUDNOĆI!

Podelite članak

Luna Đogani kaže da stalno sluša pesmu svog nekadašnjeg ljubavnika Slobe Radanovića!

“Njegovu pesmu često puštaju na radiju, baš je lepa i emotivna. Ne znam kome je posvećena i ne zanima me”, rekla je pevačica za pesmu Bivši!

Srećna si pored Marka Miljkovića. Razmišljate li o braku i deci? – Mama mi je rekla da neće još da bude baba! Ponavlja mi stalno: “Polako, mlada sam da budem baba”. Za sada nisam trudna, a šta će biti, videćemo!

Zašto si prozvala Vladimira Tomovića kad je završio nastup? – Sa mnogim učesnicima „Zadruge 3” nisam u dobrim odnosima. Njega sam tužila u tatino ime, zbog vređanja i fizičkog napada. E pa, srešćemo se on i ja napolju! I od jačeg ima jači.

Šta misliš o Ermini Pašović koja je bila tvoj fan, a sada urijalitiju često proziva tvog oca? Mnogo je želela da uđe u „Zadrugu“ kao Gagijeva podrška. Izdala ga je! Zbog Vladimira i nje noćima nisam spavala. Neću im ostati dužna!

I Ermina je i poligrafu odgovarala na pitanja o Gagiju.  Drago mi je što se pokazalo koliko laže. Nažalost, ona pojedinima ni poligraf ne može da pomogne.

Nedavno si objavila snimak na kom se vidi i tvoj bivši očuh Andrej Atijas. Anabela i on su ostali prijatelji posle razvoda? – Da. Ako nisu uspeli kao partneri, ne znači da ne mogu da budu bliski. Najvažnija je podrška porodice. Sestra Blankica je najsrećnija kad su njih dvoje zajedno.

Dnevni TREND magazin/Informer

Facebook Comments

Kategorije