VLADIMIR TOMOVIĆ BRUTALNO OPLEO PO DRAGANI, EDISU I MINI! CRNOGORAC BEZ DLAKE NA JEZIKU KOMENTARISAO BIVŠE CIMERE ALI I DEVOJKE DA BI NA KRAJU POMENUO I LUNU ĐOGANI!

Podelite članak

Vladimir Tomović je zbog niza prekršaja od kojih se između ostalih izdvaja nasrtaj na Mensura Ajdarpašića diskvalifikovan iz “Zadruge3” a sada je prvi put po napuštanju Šimanovačkog imanja stao pred kamere matične televizije.

Naime, Tomović je na početku razgovora u popularnoj emisiji govorio o svojim rijaliti ljubavima, ali i rivalima. Ono što je sve iznenadilo jeste da je Vladimir veličao bivšu devojku Staniju Dobrojević, sa kojom je bio u sukobu, dok je priznao da Mini Vrbaški ne predviđa svetlu budućnost.

vladimir tomović

“Mina Vrbaški je javno jasno i glasno rekla da se bavila prostitucijom, rekla je i da je koristila nedozvoljene supstance. Stanija živi život koji je totalno drugačiji. Žao mi je što ta božija lepota, žao mi je što će jedna tako lepa devojka da završi na nekom smetlištu.” – rekao je Tomović i dodao:

“Ne bih ja u isti koš stavljao Minu i Staniju, to su dva različita tipa žena. Ja sam u Staniju stvrano iskreno bio zaljubljen. Mina mi je tamo bila prijateljica. Za 99% žena tamo, Stanija je institucija. Ja sam u nekom afektivnom stanju govorio ružne reči za nju koje su bikle prouzrokovane njenim ružnim rečima, ali u suštini ona se razlikuje od Mine, jer je Mina priznala svašta o svom životu. Ja sam probao da od nje napravim boljeg čoveka, ali ne ide. Koliko sam ja upoznat ona ima momka, mislim da je srećna, drago mi je što je srećna, nadam se i da je on srećan. Ne pada mi na pamet da ja bilo šta tu po tom pitanju radim.” – rekao je Tomović, dok o bivšoj ljubavi iz ”Zadruge 3” Dragani Mitar nije imao lepe reči, naprotiv!Mina Vrbaški

“Dragana priča loše o meni. Meni je žao, žao mi je te dece, žao mi je tih ljudi koji njih vole. Konkretno nje i njene porodice i Edove. Žao mi je svih tih ljudi.” – rekao je Vladimir, a onda se osvrnuo i na odnos sa Lunom Đogani.

“Luna je rekla da nam treba razgovor. Ona je ispala korektna, nije htela da me ocrni jer je to mogla iz one stolice. Ja sam ispao isto korektan, nisam posle toga njenog oca dirao. Jednostavno, nema ni potrebe za tim, čovek je jednostavno neprimetan.” – istakao je on, a onda otkrio i kakve planove ima sa svojom devojkom Isidorom.

“Godinu dana smo u žalosti, tako da nećemo praviti na leto svadbu sigurno, ali ako Bog da u 2021. Ali nećemo na prazan stomak, prvo će mlada morati da mi pokaže ultrazvuk da je trudna.”

Mnogi su nakon ovog intervjua protumačili da se Vladimir Tomović vraća u Zadrugu jer inače ga ni Pink ne bi pozvao za intervju pred milioniskim auditorijumom.

Facebook Comments

Kategorije