VLADIMIR TOMOVIĆ SE VRAĆA U ZADRUGU! NA BOŽIĆ SAOPŠTEN DATUM! DRVO MUDROSTI DONELO DO SADA NAJVAŽNIJU ODLUKU! (FOTO)

Podelite članak

Vladimir Tomović je bio veoma aktivan u ovoj trećoj sezoni rijaliti programa Zadruga. Pošlo mu je za rukom da osvoji srca nekoliko zadrugarki, ali se uvek vraćao Mini Vrbaški. Međutim, Mini se nije dopalo to što se u novogodišnjoj noći poljubio sa devojkom Isidorom, te je skovala plan kako da ga diskvalifikuje.

Vladimir je postao sve nervozniji kada je u Belu kuću došao Mensur Ajdarpašić, sa kojim je imao sukob pre ulaska u Zadrugu. Naime, njih dvojica su se nekoliko puta svađali, ali je sve eskaliralo kada ga je na jednoj od proslava, Vladimir uhvatio za vrat i fizički nasrnuo na njega. Tada je Veliki šef doneo odluku da ga diskvalifikuje iz rijalitija.

Nekoliko dana potom, pojavio se klip koji je zapalio društvene mreže. U tom video zapisu, prikazan je razgovor Mine i Mensura u kom otkrivaju da im je bio plan da ga izbace iz Zadruge.

Međutim, Tomović je za vreme boravka u rijalitiju uspeo da osvoji srca gledalaca, te bi oni opet želeli da ga vide u rijalitiju. Na zvaničnoj Fejsbuk stranici “Zadruga- Pink.rs” neko od fanova je postavio komentar da je Drvo mudrosti rešilo da vrati Tomovića u rijaliti, a ta objava je pokrenula lavinu komentara.

Vladimir Tomović

– Drvo mudrosti je donelo važnu odluku! U komentaru napišite “da” ili “ne” ako (ne)želite povratak Vladimira Tomovića u Zadrugu! Ako više ljudi bude za povratak, Drvo mudrosti prekosutra vraća Vladimira u Zadrugu – pisalo je u objavi.

Ostaje da vidimo da li će se veliki zavodnik vratiti u Belu kući ili je ovo samo želja jednog od Vladimirovih fanova. Verovatno će ovaj apel biti upućen produkciji, koja se još uvek nije oglašavala povodom ove objave.

Facebook Comments

Kategorije