Youtube/printscreen

VODITELJKA PAROVA OTKRILA UŽASNU ISTINU! BATINAMA NIKAD KRAJA! IVAN MARINKOVIĆ KONSTANTNO U MODRICAMA! RUKA MU PLAVA OD UDARACA JELENE ILIĆ?! ANĐELA LAKIĆEVIĆ REŠILA DA STANE NA PUT LAŽIMA (FOTO)

Podelite članak

Bez obzira što produkcija okupljena oko rijaliti show programa “Parovi” pokušava da prikrije svakodnevno nasilje u istoimenoj vili gledaoci su svedoci mnogih izjava što samih učesnika ali i voditelja ovog rijaliti formata koji s vremena na vreme skupe dovoljno hrabrosti da progovore o skandaloznim situacijama iz zemunske vile.

Nakon što je REM naseo na vrat Happy televiziji zbog kontroverznog snimka na kojem unuk Ere Ojdanića biva oralno zadovoljavan od strane prostituke koja je gostovala u jednoj od emisija, produkcija ne dozvoljava da se vidi bilo kakav konflikt u vili te naivnom oku sve izgleda skladno (sem što se masne fleke na zidovima ne mogu sakriti).

Ovog puta javnosti je iznela sve niko drugi do zvanična voditeljka “Parova”, Anđela Lakićević, koja je otkrila da između Ivana Marinkovića i Jelene Ilić nasilje nikada nije prestalo ali da produkcija vešto akcenat prebacuje na druge učesnike kako bi prikrili stvarnu sliku.

To nije sve jer ubrzo nakon toga na društvenim mrežama pojavila se fotografija Ivana Marinkovića koji ima modricu veličinu pomorandže i to na unutrašnjem delu ruke dok pored njega sedi i osoba koja mu je kako se moglo videti u prošloj sezoni “poklonila” više modrica nego poljubaca.

Facebook Comments

Kategorije