DA GA JE DOHVATIO, KRAJ! MLADEN VULETIĆ P#PIZDEO, HTEO DA ZADAVI JELENU I IVANA JER SU ISMEJAVALI KNJIGU NINE PRLJE! OTEO SE OBEZBEĐENJU!!! UŽAAAS! (VIDEO)

Podelite članak

Obično, tačnije u najboljem slučaju nakon raskida veze između bivših partnera ostane međusobno poštovanje te se zadnjih nekoliko dana od kako je Nina Prlja izdala knjigu ona dovodi u vezu sa njenim bivšim dečkom Mladenom Vuletićem sa kojim je kako je sama izjavila izgladila odnose.

Nakon što su se pomirili ona je večeras gostovala u emisiji “Upoznajte parove” u kojoj je između ostalog pričala o promociji knjige te je naišla i na komentare pojedinih ukućana no jedan komentar je izazvao bes u bivšem dečku Nine Prlje. 

Naime, Jelena Ilić i Ivan Marinković su uputili svoje kritike i slobodno se može reći ismejali su način pisanja nove spisateljice te je Vuletić stao u njenu odbranu.

Ubrzo je verbalni konflikt prerastao u opasnu situaciju i Vuletić je izigrao obezbeđenje te se zaleteo na Ivana I Jelenu ali na svu sreću Đorđe Tomić je sprečio Vuletića da napravi kobnu grešku.

“Videćeš kad izađem iz izolacija” pripretio je Mladen Jeleni i Ivanu a kako je sve izgledalo pogledajte u videu ispod teksta:

 

Facebook Comments

Kategorije