ĐOLE ĐOGANI PROGOVORIO O SVOM BRATU I ZADRUZI! “REKAO SAM MU, ZA TE PARE ĆUTI I PUSTI IH”! SPOMENUO I GAGIJEVU TURBULENTNU PROŠLOST: “OD NARKOMANIJE OSTAJU RUPE” (FOTO)

Podelite članak

Đole Đogani prati dešavanja u trećoj sezoni rijalitija “Zadruga” jer se njegov brat Gagi Đogani nalazi u trci za glavnu nagradu.

Kako navodi “Rijaliti”, Đole je otkrio šta je posavetovao brata pred ulazak u “Zadrugu”, kao i kakvu lošu stranu Gagi poseduje, a još je nije pokazao gledaocima.

– Mi imamo super odnos, Gagi i ja smo jako dobri. Videli smo se pre nego što je otišao u “Zadrugu”. Pitao me je šta mislim da li treba da uđe, kakav da bude, kako da se ponaša. Ja sam ga pitao zbog čega ulazi, koji je motiv. Rekao mi je da je novac. U pitanju je dobar novac. On dobija najviše para od svih njih – rekao je Đole za “Rijaliti” i dodao:

View this post on Instagram

®️ #djogani #instastyle #instaphoto #brend

A post shared by Djordje Djogani (@djoganivesna) on

– Rekao sam mu: “Za te pare ćuti i pusti ih”. Pojaviće se neko ko će da mu napada Lunu, njega, napadaće mu porodicu. Rekao sam mu: “Tvoj posao je da ćutiš i uzimaš velike pare”. I onda kada dođe neki tamo da ga isprovocira, on se seti mene i šta sam mu ja rekao. I onda neće da reaguje. Gagi je Zemunac, Prvomajska ulica. Tamo se učilo. Gagi je mnogo opasan. Gagi je ulična škola. S njim nema šale. To niko ne zna. Svi misle da je on dobar, on tu pokazuje svoju veličinu, mudar je jer je ušao da bi uzeo pare. Ima svoj cilj. Postavljen cilj – rekao je Đole za “Rijaliti”, a na pitanje kako je zadovoljan njegovim ponašanjem, Đole je rekao:

– Dobar je, pokazao je dobre osobine. Pokazao je ljudske kvalitete. On je imao problem, to svi znamo. Izvukao se iz problema. Sada kada želiš da se vratiš normalnom životu, poslu, porodici, ostaju posledice. Od narkomanije ostaju rupe, vidite u njegovom ponašanju kada nešto krene da kaže, pa zastane, ne zna ni šta je rekao. To neka bude jedno veliko uputstvo mladim ljudima. Treba vreme da se vrati na staro, ali biće to sve kako treba – rekao je Đole za “Rijaliti”.

 

Facebook Comments

Kategorije