ESTRADA JE U POTPUNOM HAOSU! ACA LUKAS IZJAVIO DA IMA POSLA SA SEKTAŠIMA, PEVAČICU OPTUŽILI ZA BACANJE BOMBE A SVI SE OKOMILI NA LUNU ĐOGANI! NOVA EPIZODA “PREGLED NEDELJE SA MARIO ZNA” OVO MORATE DA POGLEDATE!

Podelite članak

I proteklog petka kada je u etar puštena prva epizoda emisije “PREGLED NEDELJE SA MARIO ZNA” nastao je totalni lom na društvenim mrežama nakon što su na površinu isplivale sve tačne informacije koje ostali mediji izbegavaju da prenesu ili ih pak spakuju u neki lažni naslov.

Parovi osam

Tako i ovog petka u drugoj epizodi “Pregled nedelje sa MARIO ZNA” glavni i odgovorni urednik Dnevnog TREND magazina Mario Bojić izabrao je najzanimljivije teme sa estrade ali i iz rijalitija, teme koje će zasigurno izmeniti dane koje su pred nama ali i karijere pojedinih ličnosti sa javne scene.

Zašto su utihnuli Dalila i Dejan Dragojević a kakvo ovlašćenje nad Miljanom Kulić ima njena majka Marija? Zašto je Iva Grgurić u prvom planu i da li će Vladimir Tomović odvesti Minu Vrbaški u Crnu Goru? 

Ko sve i zašto napada i proziva Lunu Đogani tj. kakve koristi baš oni imaju od takvih kritika koje konstantno upućuju mladoj zvezdi?

Šta se dešava sa Acom Lukasom i kakve je on to sektaše spomenuo nakon što mu je zabranjen odlazak za Australiju? 

Ko je to pozitivno iznenadio gledaoce rijalitija “Parovi” a deo je produkcijskog tima?! 

Zbog čega svi sumnjaju da iza bombaškog napada na FM PLAY stoji Edita Aradinović, samo su neka od pitanja na koja je odgovorio MARIO ZNA u najnovijem PREGLEDU NEDELJE i zato ne propustite još jednu HIT emisiju u kojoj ćete saznati pravu istinu.

Pregled NEDELJE Epizoda 2! Najvažnije vesti iz Zadruge 3, sa Estrade i iz Parova 8! MARIO ZNA

 

Facebook Comments

Kategorije