EVO ZAŠTO SE DALILA I LEPI MIĆA GRLE DOK ON PEVA “MUSLIMANI BOLJE DA VAS NEMA”!? ŠTA STOJI IZA NOVOG I VELIKOG PRIJATELJSTVA!? MARIO ZNA OTKRIVA U NAJNOVIJEM VIDEU! (VIDEO)

Podelite članak

Zadruga 3 je ove sezona spojila “velik igrače”, doduše mnogi od njih potekli su iz rijaliti show programa “Parovi” ali samo pojedinci u zadruzi dobili su priiliku da se na samom početku i pokažu.

Među učesnicima koji trenutno vode kada je reč o kadru u ovom rijaliti show programu svakako jeste i pobednica rijalitija “Parovi”, Dalila Dragojević koja je na šimanovačko imanje ušla zajedno sa svojim suprugom Dejanom Dragojevićem.

Njih dvoje nisu naišli na veliku podršku od ostalih zadrugara no Dalila jeste svakako u Lepom Mići našla velikog prijatelja te je i jednom prilikom zaplakala kada se on verovali ili ne samo premestio na drugo mesto sedenja.

Lepi Mića je poznat po svojoj iskrenosti no poznat je takođe i po svojim pesmama u kojima je pre dve decenije pevao stihove kao što su “Od Sarajeva do Irana biće groblje muslimana” i “Muslimani bolje da vas nema” te se postavlja jasno pitanja da li je Dalila svesna toga i ako jeste šta traži u Lepom Mići koji je osvedočeni nacionalista sa takvim pesmama ali isto i da li je Lepi Mića zaista tako iskren kada teši Dalilu Dragojević a iza sebe je ostavio u amanet ovakve stihove.

“Mario ZNA” je odgovorio na pitanja koja nikada neće biti postavljena u Zadruzi te potpuno raskrinkao Lepog Miću ali i Dalilu a kako je to izgledalo pogledajte samo u videu ispod ovog teksta:

Facebook Comments

Kategorije