KAKVA MAJKA TAKVA ĆERKA! MARIJA KULIĆ IMA DIJAGNOZU?! SINIŠA JE ZBOG TOGA IZVUKAO NAJDEBLJI KRAJ! MILJANIN OTAC SVE PRIZNAO!!! “DŽABA, TAKVA JE”

Podelite članak

Svi misle da je Miljanina majka potpuno stabilna i da joj je jedina briga ćerka, ali je priznala jedan svoj problem koji je prati od mladosti.

“HAOTIČAN VIKEND SA MARIO ZNA” ŠTA SE DESILO NA ESTRADI I U RIJALITIJU U PROTEKLIH 48h

Marija Kulić priznala je da joj je psihijatar rekao da ima “nepoverenje u muškarce”, kao i je to dijagnoza.

“Ja sam bila kod psihijatra kad je Miljana imala problem u osnovnoj školi. Bili smo ja i moj suprug na veštačenju, da se vidi u kakvoj porodici raste dete, šta je sa roditeljima. I meni je nalaz “nepoverenje u muškarce”. Meni je to psihijatrijski nalaz. Ja nijednom muškarcu ne verujem, dok se sama ne uverim u ono što želim da znam”, rekla je Marija.

O tome je progovorio i njen muž Siniša Kulić.

“Ona je dobila taj nalaz još kad je Miljana bila mala, bila je problematična u školi. A Marija generalno nema poverenje u muškarce, ona je bila takva i prema meni još dok smo se zabavljali. Na primer, ako ja njoj kažem da ću doći kući u 4, a dođem u 6, onda nastaje drama, gde sam bio i šta sam radio. Ili ako kažem da idem sa društvom tu i tu, ona dođe da proveri da li sam stvarno tamo. Ili, dok sam držao kafanu, sećam se da je bio drug koji je poveo drugarice. Ona je došla i izbacila ih odatle, ja joj kažem: “Pa, to su gosti”, džaba, takva je”, ispričao je Siniša.

“HAOTIČAN VIKEND SA MARIO ZNA” ŠTA SE DESILO NA ESTRADI I U RIJALITIJU U PROTEKLIH 48h

Dnevni TREND magazin/Kurir.rs

Facebook Comments

Kategorije