MORAJU DA JEDU!? MARIO ZNA REŠIO DA STAVI TAČKU NA GLADOVANJE U ZADRUZI! POSLAO IM PAKET HRANE! “NEMA VIŠE PADANJA U NESVEST I MOŽDANIH UDARA” (VIDEO)

Podelite članak

Gledaoci rijaliti show programa “Zadruga” znaju da pored luksuza i prostora u kojem uživaju zadrugari fali jedna krucijalna stvar koja je bitna za njihov normalan život a to je hrana pored koje idu i oni esencijalni vitamini i proteini bez kojih se ne može živeti.

Naime, gl. urednik TREND-a Mario Bojić rešio je da stavi tačku baš iz gore navedenog razloga i pomogne Zadrugarima u njihovim teškim trenucima koji su tek počeli pošto je opšte poznato da će do kraja sezone a sezona je tek počela oni živeti na minimumu hrane.

Mario je poslao paket sa hranom u Šimanovce na adresu Pink-a te se nada da će uskoro svi moći da vide Zadrugare kako jedu umesto da hodaju u krug poput izgladnelih logoraša: “Šta, oni imaju samo 500 dinara na nedelju dana? Pa to je za#ebancija, Lepi Mića mora jesti, Dalila Mora jesti, Željko ne možeš to da radiš” – rekao je “Mario zna” u najnovijem videu na našem YOUTUBE KANALU

Pogledajte ceo video “Mario ZNA” šalje hranu izgladnelim zadrugarima odmah ispod ovog teksta: 

Facebook Comments

Kategorije