“ONI KRUŽE INTERNETOM NOĆU KADA IM BABE SPAVAJU” MARIO ZNA U PRVOJ EPIZODI OBJASNIO KO SU HEJTERI, KAKO ŽIVE, KAKO IZGLEDAJU I ZAŠTO SU TAKVI KAKVI JESU!!! (HIT VIDEO)

Podelite članak

Od kada je u Srbiji i regionu internet postao dostupan svima pa i onima za koje on i nije na društvenim mrežama prvenstveno je postalo vrlo “gusto”.

Svako od nas našao se na udaru negativnih komentara a kada je reč o estradnim i javnim ličnostima oni su konstantno pod napadom onih koji nemaju oči da ih vide i uši da ih čuju, zašto je to tako i ko su zapravo oni “Mario ZNA” je jednostavno rešio.

“Hejteri su u suštini ljudi koje ćete retko videti na ulici, njih uglavnom finansiraju roditelji i babe od svojih penzija ili oni sami imaju penzije u većini slučajeva invalidske tj. one u kojima je navedeno da su nesposobni za rad i onda tako isfrustrirani traže metu.

Svi su mete u svetu hejtera, ne postoji niko ko će biti pošteđen. Bolje je da tako napadaju i leče svoju agresiju nego da stvarno povrede nekoga”- kroz šalu rekao je Mario ZNA a kakav je psihološki profil hejtera koje je gl. urednik TREND-a razdvojio na četiri nivoa saznajte samo u videu ispod teksta:

 

Facebook Comments

Kategorije