UZ OVAJ FENOMENALNI TRENING OBLIKOVAĆETE SVOJE TELO ZA SAMO 20. MINUTA! (VIDEO)

Podelite članak

Kada je istezanje mišića u pitanju, vežbe fleksibilnosti obično radimo pre i posle treninga, kako bismo opustili mišiće, međutim, ono što većina od nas ne zna je da su ove vežbe odlična vrsta treninga za oblikovanje naših mišića, a samim tim i celog tela i da bi ih bilo dobro s vremena na vreme izvoditi kao samostalan trening.

Vežbe istezanja poboljšavaju gipkost zglobova, poboljšava držanje tela, a utiče i na pravilno izvođenje drugih vežbi. Osnova vežbi istezanja je njihova forma. Na samom početku mnoge figure će vam biti zahtevne i nećete moći da ih izvedete, jer vaše telo još uvek nije dovoljno gipko. Nema potrebe da se forsirate, kako se ne biste povredili, ali ključ je u upornom ponavljanju ostalih vežbi, kako biste što pre razvili neophodnu gipkost.

Ako želite da postignete savršeno oblikovan izgled vašeg tela, vežbe fleksibilnosti su definitivno pravi izbor, ali kako se ne radi o vežbama visokog intenziteta, potrebno je da budete veoma uporni, kako biste tek posle nekog vremena primetili uspeh.

Pored promena u fizičkom izgledu, primetićete i promene u količini energije, koju imate, kao i u celokupnom stanju vašeg organizma.

Da bi rezultati bili što brže vidljivi poželjno je da vežbe fleksibilnosti praktikujete svakodnevno maksimalno pola sata.

Idealan trening fleksibilnosti pogledajte ovde.

Dnevni TREND magazin/Lepota&Zdravlje

Facebook Comments

Kategorije